El saló BWW busca ser l'aparador internacional del vi espanyol

El saló BWW busca ser l'aparador internacional del vi espanyol

05.02.2020 | 04:00

Barcelona acull des d'aquest dilluns la primera edició del Barcelona Wine Week (BWW), el gran saló sobre el vi espanyol organitzat per Fira de Barcelona, que vol ser l'aparador internacional del sector i posar en valor el territori, la seva qualitat i diversitat.

El saló, que se celebra fins al 5 de febrer al pavelló 8 del recinte Montjuïc de Fira de Barcelona, reuneix més de 550 cellers i 40 Denominacions d'Origen (DO), representatives de tot el territori espanyol, que podran establir contactes amb compradors internacionals d'alt nivell procedents de 50 països estratègics per a l'exportació.

El BWW ofereix als seus visitants un "recorregut sensorial" pel territori, gràcies a la presència de 40 DO del país que representen gairebé la totalitat de les comunitats autònomes. A més, es presentaran novetats que marcaran les tendències del sector, entre les quals destaquen la sostenibilitat, l'ecologia i la salut.

Amb 8 DO i prop de 180 cellers representats, el president de la sala ha subratllat la importància dels vins catalans en el sector i ha celebrat que aquests "han respost molt bé" a la fira.