La biblioteca El Castell formarà més de 600 alumnes
Vacarisses

La biblioteca El Castell formarà més de 600 alumnes

28.01.2020 | 04:00

Més de 600 alumnes passaran per la formació d'usuaris de la biblioteca municipal El Castell fins a finals de febrer. És el primer cop que la farà tot l'alumnat escolaritzat als dos centres de primària de Vacarisses (Font de l'Orpina i Pau Casals), juntament amb els infants de P2 de les escoles bressol El Cuc i El Xic. És una prioritat de la regidoria de Cultura que tot l'alumnat pugui participar i aprendre d'aquestes formacions per fer ús de la biblioteca.

La formació serà específica per a cada curs. Els més petits gaudiran d'un espectacle a càrrec de la conta contes Ada Cusidó, mentre que l'alumnat de cicle infantil s'introduirà al món dels contes a través del joc per començar a descobrir tot allò que ofereix la biblioteca.

En el cas del primer cicle de primària, els infants coneixeran els serveis de l'equipament i treballaran amb el seu fons. A partir del cicle mitjà, s'hi incorporarà també l'aprenentatge de l'espai digital i tots els recursos que ofereixen la biblioteca virtual i Gènius.

D'altra banda, s'explicarà i es treballarà el context històric d'El Castell amb tots els grups per conscienciar-los sobre el valor patrimonial de l'edifici.