La dimissió de Pep Tugues com a director del Teatre-Auditori es farà efectiva entre els mesos de març i abril de 2020.
Sant Cugat

Dimiteix el director del Teatre-Auditori de Sant Cugat

21.12.2019 | 04:00

El director del Teatre-Auditori de Sant Cugat, Pep Tugues, ha dimitit. Així ho va anunciar ahir l'alcaldessa, Mireia Ingla (ERC), al vermut de Nadal de l'equip de govern amb la premsa. Ingla va dir que el Consistori ha acceptat la renúncia i que a principis de l'any vinent es convocarà el concurs per a aquesta plaça, que està previst que es resolgui entre l'estiu i el setembre. Fins que el concurs es faci efectiu, el mateix equip seguirà gestionant l'equipament. Ingla va desvincular la dimissió de Tugues a les acusacions contra ell d'assetjament laboral per part de col·lectius feministes.

Així, a partir de gener s'obrirà un concurs públic per escollir el nou director o directora d'aquest equipament cultural. En paral·lel, l'alcaldessa va explicar que l'actual director Pep Tugues ha presentat la seva dimissió (la seva marxa es farà efectiva entre els mesos de març i abril de 2020). Aquesta decisió s'emmarca en els canvis organitzatius previstos per l'equip de govern d'ERC, PSC i CUP, segons Ingla.

D'altra banda també es va anunciar que l'Ajuntament liquidarà l'Organisme Autònom Municipal del Centre Cultural (OAMCC), que fins ara s'encarregava de gestionar conjuntament el Teatre-Auditori i les biblioteques municipals. Amb l'objectiu de millorar l'eficiència organitzativa, el servei de biblioteques passarà a gestionar-se directament per l'àrea de Cultura de l'Ajuntament. Pel que fa al Teatre-Auditori, es crearà un nou organisme que s'ajustarà estrictament a la gestió d'aquest equipament cultural.