Vint artistes gràfics creen 20 caçadores per a Top Manta

Vint artistes gràfics creen 20 caçadores per a Top Manta

05.12.2019 | 04:00

Un total de vint artistes gràfics han dissenyat i il·lustrat vint caçadores per a la marca Top Manta dels manters barcelonins, unes peces que es sortejaran amb l'objectiu de destinar els beneficis de l'acció a millorar la vida i condicions de treball d'aquests venedors ambulants.

Els vint il·lustradors i artistes gràfics de Barcelona, col·laboradors habituals de la indústria tèxtil, han elaborat aquesta sèrie única de vint caçadores texanes per al Sindicat Popular de Venedors Ambulants i les peces es sortejaran en una "Loteria mantera" els bitllets de la qual es podran comprar per Internet. Els beneficis que s'obtinguin de la venda de les butlletes es destinaran a treure manters del carrer i a millorar les seves condicions de vida procurant-los un treball legal.

Els autors que han participat en la iniciativa són Lyona, Ricardo Cavolo, Flavita Banana, Jor Ros, David de las Heras, Chamo, Oscar Medina, Titilamel, Guim Tió, Bernat Solsona, Vanila, Dsorder, Amaia Arrazola, Txemy, Marc Pallarès, Marina Esmeraldo, Reskate, Javi de la Riba, Olga Capdevila i Javi Royo. Cadascun dels artistes ha dissenyat i pintat una caçadora única després d'escoltar les històries dels manters, mostrant les seves vivències en el procés migratori amb dibuixos que evoquen la seva manera de vida.

Les butlletes per al sorteig de les caçadores es podran comprar al web http://www.manteros.org/loteriamantera fins al pròxim 5 de gener. El sorteig se celebrarà el 6 de gener i els resultats es publicaran també a través del web.