Una de les ballarines guanyadores d'una edició anterior, l'australiana Grace Carroll.
Sant Cugat

Torna a Sant Cugat la semifinal del Youth America Grand Prix

26.11.2019 | 04:00

El Youth America Grand Prix (YAGP), la competició de beques de ballet per a estudiants més gran del món, del 5 al 8 de desembre farà una de les semifinals al Teatre-Auditori Sant Cugat, dins de la seva temporada 2020. La reconeguda organització de dansa acollirà 432 participants, de 9 a 19 anys, de 35 països que durant quatre dies competiran en les diferents categories en les modalitats de dansa clàssica i contemporània.

La semifinal al Teatre-Auditori de Sant Cugat forma part de les semifinals que el YAGP fa a tot el món. Els semifinalistes seleccionats de totes les proves es trobaran a la final de Nova York. Un jurat format per directors de les millors acadèmies de dansa del món avaluarà l'habilitat tècnica i el potencial artístic dels participants durant les actuacions. Els participants també rebran classes magistrals, que tindran lloc a l'Escola Municipal de Música Victòria dels Àngels.

El prestigi del YAGP ve donat perquè els guanyadors podran accedir a beques per entrar a les millors acadèmies de dansa del món. A més, alguns dels finalistes seran seleccionats per competir a la Gran Final que es farà a Nova York a l'abril 2020. Més de 450 exalumnes del YAGP ballen en 80 companyies professionals de tot el món.