Tsunami Democràtic dona per conclosa "l'acció" de tres dies

Tsunami Democràtic dona per conclosa "l'acció" de tres dies

14.11.2019 | 04:00

La plataforma independentista Tsunami Democràtic va donar ahir per finalitzada la mobilització que va començar dilluns passat a les carreteres i que ha bloquejat l'autopista AP-7 a diferents punts de Girona. La plataforma ha qualificat "d'èxit absolut" l'acció d'aquests tres dies.

En el seu compte de Twitter, Tsunami Democràtic ha escrit poc després de les vuit del matí: "Donem l'objectiu per assolit a l'AP-7 per tancar la mobilització prevista aquests tres dies". Afegeix la plataforma que ara "Tsunami es posa a preparar noves accions", mentre en un altre missatge envia "agraïments infinits a la gent de tot el territori i d'Euskal Herria que ho ha fet possible" i recorda que "els donatius són indispensables per a les multes als represaliats".

Tsunami Democràtic ha emès també un comunicat en el qual considera que el "punt àlgid" de les mobilitzacions va ser el dimarts a la nit, quan milers de persones es van congregar a l'AP-7, a l'altura de Girona, per assistir a un concert sorpresa del grup català Txarango.