TMB ven a la seva web els títols de transport per al metro i el bus

TMB ven a la seva web els títols de transport per al metro i el bus

05.11.2019 | 12:09

La web corporativa de Transports Metropolitans de Barcelona (TMB), www.tmb.cat, ja permet als usuaris comprar en línia els títols de transport més utilitzats a les xarxes de metro i autobusos, com la T-10 o la T-mes. Aquesta funcionalitat, reservada als membres registrats al programa JoTMBé, fins ara només estava disponible a través del telèfon mòbil amb TMB App.

Segons ha informat l'empresa, inicialment, els títols de transport que es poden comprar a la web de TMB són els d'ús general: el bitllet senzill, la T-10, T-50/30, T-mes, la T-Trimestre , la T-dia i el bitllet a l'aeroport, a més dels abonaments turístics Hola Barcelona Travel Card.

Després del pagament del títol de transport, que es fa amb targeta de crèdit o dèbit, el sistema genera un codi que és el que s'ha d'introduir a la màquina distribuïdora de qualsevol estació de metro per imprimir el títol de transport adquirit. En una segona fase s'incorporaran els títols socials, com els reservats a famílies nombroses i monoparentals, els joves i els aturats.