Els altercats de dimecres van acabar amb 96 ferits, un de greu

Els altercats de dimecres van acabar amb 96 ferits, un de greu

18.10.2019 | 04:00

Els enfrontaments registrats dimecres a Catalunya entre la policia i grups de manifestants violents es van saldar amb 96 ferits, un d'ells greu i un altre menys greu, en ser atropellat per un furgó dels Mossos. Segons ha informat el Servei d'Emergències Mèdiques (SEM), 57 dels ferits es van produir a Barcelona, i 26 del total de 96 ferits comptabilitzats pel SEM van requerir assistència hospitalària.

El jove ferit menys greu, que estava darrere d'un contenidor d'escombraries durant la protestes que van tenir lloc a Tarragona i que va ser atropellat per una furgoneta dels Mossos, està ingressat a l'hospital Joan XXIII de Tarragona, amb un traumatisme cranioencefàlic en estat menys greu.

El SEM va assistir també a una persona a Sils (Girona), que va ser traslladada a l'hospital en estat greu; a 14 persones, a Manresa, a 12, a Lleida; a 9, a Girona i un a Sallent, a la comarca del Bages, a més d'altres dues persones a Tarragona. A més, els Bombers de Barcelona van atendre una persona amb contusió facial, que va ser traslladada a l'Hospital de Sant Pau.