Dues persones perden la vida a Bonastre en estavellar-se l'avioneta en la qual viatjaven.
Sabadell

Dos morts al caure una avioneta que anava de Sabadell a Reus

12.10.2019 | 04:00

Dues persones, un instructor de vol i un alumne, van perdre la vida en estavellar-se l'avioneta en la qual viatjaven en el terme de Bonastre (Tarragona). L'avioneta pertany a Aero Link Flight Academy, una escola de formació de pilots i auxiliars de vol, i havia partit de l'aeroport de Sabadell per a realitzar un vol de formació nocturna i es dirigia a l'aeroport de Reus quan es va perdre el contacte amb l'aparell poc abans de les 21 hores, per la qual cosa AENA va donar un avís als Bombers de la Generalitat.

Amb la informació subministrada, es va iniciar un operatiu de cerca de l'aparell i a les 22.47 hores es van localitzar les restes de l'avioneta i els cossos sense vida dels dos tripulants en la finca de Mas Gatell, en el municipi de Bonastre. L'aparell es va estavellar contra el mur perimetral de la finca per causes que es desconeixen.

La Unitat Tècnica de Seguretat Aèria dels Mossos d'Esquadra, en coordinació amb la Comissió de Recerca en Accidents i Incidents Aeris d'Aviació Civil, estan duent a terme la recerca. Els Mossos d'Esquadra han explicat que la causa de l'accident pot trigar dies a conèixer-se, fins a conèixer les dades procedents de la caixa negra.