--
Patrulla de la policia catalana.
Succesos

Tres apunyalaments més, amb un mort i tres ferits a BCN

17.08.2019 | 04:00

Barcelona ha registrat la passada nit almenys tres apunyalaments, un d'ells mortal en el districte de Nou Barris, i altres dos en el barri d'Horta i en el districte de Ciutat Vella, aquests últims amb tres ferits i dos detinguts.
Fonts pròximes a la investigació han informat a Efe que la víctima mortal en el districte de Nou Barris ha mort a conseqüència d'una punyalada en el transcurs d'una baralla.
D'altra banda, poc abans de la mitjanit ha tingut lloc una baralla en un carrer del barri de Horta en la qual han participat diverses persones, segons han informat els Mossos d'Esquadra. Quan una patrulla de la policia catalana ha arribat al lloc dels fets la major part dels participants en la baralla havien fugit, i només ha pogut localitzar a dues d'ells, que presentaven ferides per arma blanca i que han estat traslladats a l'hospital i detinguts.
Sobre la mateixa hora, va tenir lloc el segon apunyalament, en aquesta ocasió a la Via Laietana de Barcelona, en el districte de Ciutat Vella.
Una persona, pel que sembla un turista, va resultar ferit menys greu en el transcurs d'un robatori amb violència i va ser evacuada a un centre hospitalari.