--
La presidenta de la Diputació de Barcelona, Núria Marín.

Marín demana a Torra que la Generalitat assumeixi la seva responsabilitat en guarderies

24.07.2019 | 12:30

La presidenta de la Diputació de Barcelona, la socialista Núria Marín, ha explicat que té la intenció de reclamar al president català, Quim Torra, que la Generalitat assumeixi la responsabilitat que li toca en les àrees que són de la seva competència, com "les guarderies i els temes educatius".

En una entrevista amb Efe, Marín ha explicat que està pendent de mantenir una "reunió institucional" amb el president de la Generalitat, en la qual pensa demanar al Govern que "governi per a tots i faci el que és de la seva competència". "Demanaré que cada administració, des de la seva autonomia, faci allò que li toqui, encara que sempre estem disposats a la col·laboració, a la coordinació i a sumar en benefici dels municipis i els ciutadans", ha afirmat.

Marín ha reconegut que la Diputació és "una administració amb un gran pressupost" i "pot ajudar a tirar endavant determinades polítiques". "Però no podem ser el substitut de ningú", ha advertit Marín, que ha recordat que "la competència en educació la té la Generalitat".