--
Rubí

Un rubinenc, detingut a Mataró per un robatori a un habitatge

17.07.2019 | 04:00

La Policia Local de Mataró va detenir dilluns a dos homes, un d'ell veí de Rubí i de 52 anys, acusats de cometre un robatori amb violència en el domicili d'una parella d'ancians, que van ser traslladats a un centre hospitalari després que els lladres emmordassessin a la dona i agredissin a l'home amb una pistola elèctrica. Els fets van ocórrer cap a les 10.45 hores en l'avinguda Torner 51 de la capital del Maresme, quan dos homes -el veí de Rubí i un altre amb residència a Barcelona, de 23 anys- van accedir al domicili d'una dona de 78 anys i d'un home de 79 per a sostreure joies i un total de 295 euros.

Els lladres, segons el Consistori de Mataró, van cridar al timbre del domicili i van dir a les víctimes que coneixien al seu fill. Però una vegada a l'interior, van tancar a la dona en una habitació després d'emmordassar-la i van agredir a l'home amb un dispositiu de defensa elèctric. Un veí, que va veure com les persianes de l'immoble es tancaven de cop, va avisar a la Policia Local, que gràcies a la col·laboració ciutadana va poder identificar i detenir als sospitosos.

Els agents van localitzar una borsa amb joies i 295 euros, que un dels arrestats havia deixat al costat d'un contenidor d'escombraries i, en registrar a l'altre detingut, van trobar un dispositiu de defensa elèctric.