--
Voltants del lloc on es va produir l'atropellament mortal del jove.

Mor un jove atropellat per un tren en creuar la via amb patins

11.07.2019 | 04:00

Un jove va morir ahir atropellat per un tren quan travessava la via amb uns patins en línia, per un pas no habilitat per a vianants prop de l'estació de Mollet, segons van informar fonts policials. L'atropellament mortal, que està sent investigat pels Mossos, va ocórrer cap a les 10.45 hores del matí d'ahir a uns dos-cents metres de la sortida de l'estació de Mollet-Santa Rosa de Renfe i, encara que inicialment es va informar que el jove anava muntat en un patinet, al final es va comprovar que es tractava de patins en línia.

L'accident va obligar a Renfe a tallar la circulació en les línies R-2 Nord, R-11 i R-8, la qual cosa va originar retards en la xarxa de Rodalia, encara que per a minimitzar-los es va encaminar als trens d'aquests serveis per la R-3.
Poc abans de les 13.00 h, la companyia ferroviària va restablir la circulació de trens en les línies afectades, una vegada la comitiva judicial va procedir a l'aixecament del cadàver de la víctima.

El sinistre va ocórrer quan, en circumstàncies que encara s'estan intentant aclarir, un jove que anava en patins en línia tractava de travessar la via a l'altura del carrer Ronda d'Orient de Mollet, a uns 400 metres de l'estació, i va ser atropellat per un tren de la R-11 que cobria el trajecte entre Barcelona-Sants i Portbou (Girona). Els Mossos d'Esquadra han obert una recerca per a aclarir les causes de l'atropellament.

Accesibilitat
L'alcalde de Mollet del Vallès, Josep Monràs, va reclamar ahir les obres anunciades per a millorar l'accessibilitat de l'estació de Renfe Mollet-Sant Fost després de la mort del jove. En un comunicat, el consistori assenyala que, després d'anys de reivindicacions, l'any 2016, Renfe es va comprometre davant l'Ajuntament de Mollet al fet que les obres de remodelació de Mollet-Sant Fost estarien acabades en 2017.

Fonts de Renfe van titllar d'oportunista utilitzar la mort d'una persona per a realitzar aquest tipus de reclamacions. w