El Parc Audiovisual vol créixer amb nous platós digitals de la mà dels fons europeus.

Terrassa porta la digitalització del Parc Audiovisual als fons Next Generation

08.04.2021 | 12:29

Terrassa concorre als fons europeus Next Generation amb dos projectes en l'àmbit de l'audiovisual i de la mobilitat. La ciutat va a la convocatòria amb la proposta de digitalitzar el Parc Audiovisual de Catalunya i amb una segona que pretén implantar a Terrassa una xarxa continua de mobilitat sostenible i millorar la distribució de mercaderies d'última cruïlla.

L'alcalde, Jordi Ballart, ha presentat aquest matí les dues candidatures en el marc del Fòrum Next Generation Vallès, que se celebra al Teatre Principal de Sabadell. A la jornada, municipis, entitats i empreses vallesanes presenten aquest dijous les seves candidatures als fons Next Generation. La patronal Cecot concorre a la convocatòria amb el projecte Vallès Solar, que vol instal·lar un milió de plaques fotovoltaiques a les teulades de la indústria vallesana.

A la primera part de la jornada vallesana, Sabadell ha mostrat la seva proposta per rehabilitar la Torre de Can Feu i convertir-la en un centre eco ambiental d'integració social. El Clúster Bioenergia Catalunya també opta als fons europeus. Vol descarbonitzar la indústria catalana amb la biomassa forestal.