Afectacions a l'L9 de Tmesa i retencions a l'AP-7 entre Sant Cugat i Cerdanyola
Trànsit i tansport públic

Afectacions a l'L9 de Tmesa i retencions a l'AP-7 entre Sant Cugat i Cerdanyola

06.04.2021 | 10:09

Els trens de la línia del Vallès dels Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) circulen amb normalitat, i els de les línies R4 i R12 de Rodalies, també, segons comuniquen ambdós operadors.

Quant als autobusos urbans de Terrassa, Tmesa informa de l'anul·lació de les parades Concili Egarenc i Segle XX de l'L9 degut a un tall per obres al carrer de Navas de Tolosa, des d'avui, 6 d'abril, fins al 15 de juliol. Es recomana utilitzar les parades Doré o Arxiu Comarcal.

Les línies e1 i e2.1, que comuniquen Sabadell i Castellar del Vallès, la primera, i Terrassa, la segona, amb Barcelona, han estat patint retards a causa d'un accident a la C-58, segons ha anunciat Moventis. Poc després de les 9.30 hores la situació a l'autopista, que ha arribat a causar cues de més de 10 quilòmetres, ja s'ha normalitzat.

En un altre punt de la xarxa viària, un vehicle avariat a l'AP-7 a Cerdanyola del Vallès talla un carril en sentit nord i provoca aturades de 7 quilòmetres entre Sant Cugat del Vallès i l'esmentat municipi.

Poden consultar la informació actualitzada a aquest enllaç.