Successos a Terrassa

Successos a Terrassa

28.03.2021 | 10:52

La policia confisca drogues i una arma 

Agents de la Policia Municipal de Terrassa van denunciar dijous quatre persones per tinença de marihuana i una per dur una navalla. L'actuació policial es va desenvolupar a les 19.40 hores a la plaça de Montserrat Alavedra, a prop de la confluència de la carretera de Matadepera amb l'avinguda de Béjar. Una trucada va alertar la policia que hi havia un grup de persones causant molèsties en aquella zona, on van acudir dues dotacions de la Policia Municipal. Els agents van identificar deu persones. Quatre van ser denunciades per tinença de marihuana i una altra, per portar una navalla no reglamentària.

Retiren plaques per evitar despreniments 

Els bombers van retirar ahir unes plaques en un edifici al carrer de Salmerón, per tal d'evitar possibles despreniments. La intervenció la va realitzar una dotació del cos d'emergències al voltant de les 15.30 hores. Els bombers van treure els elements que semblaven més perillossos.

Nou sancions  per no complir les restriccions

La Policia Municipal de Terrassa va interposar dijous nou denúncies a ciutadans per incomplir les restriccions sanitàries. Cinc d'aquestes persones estaven en un banc del carrer de Provença.