Successos a Terrassa

Successos a Terrassa

26.03.2021 | 04:00

Dos detinguts en un control d'alcoholèmia 

Anaven tres en el cotxe i sobre dos pesaven ordres de crida i cerca. La Policia Municipal va detenir dues persones dimecres durant un control d'alcoholèmia que el cos local va muntar al passeig del Vint-i-dos de Juliol, a l'alçada de Ca n'Anglada. A les 18.30, els agents van aturar un vehicle a prop del carrer de Mossèn Àngel Rodamilans. Van identificar els tres passatgers i va saltar la llum vermella del sistema d'informació policial: dos dels tres es trobaven en crida i cerca per delictes de furt i robatori amb força. Els policies els van detenir.

Els bombers sanegen una nau industrial 

Efectius de bombers van sanejar dimecres una nau industrial abandonada. L'actuació va tenir lloc a les 19 hores al carrer de Josep Trueta, a Ca n'Aurell, i va consistir en la retirada d'una planxa que estava despenjada i corria perill de caure.

Un vehicle impactaamb un fanal

Un vehicle va xocar ahir amb un fanal a l'avinguda del Vallès, al polígon de Santa Margarida. Els bombers van retirar el fanal i van aïllar els cables. La conductora va resultar il·lesa, segons fonts d'emergències.