Tram final de la Rambla de Francesc Macià, on va tenir lloc l'actuació policial.

Festa il·legal amb 38 persones

23.03.2021 | 04:00

Els agents van trobar 20 persones en el local. Però van travessar un passadís, van pujar a un pis i van localitzar 18 persones més. Totes van ser denunciades diumenge per participar en una festa il·legal i incomplir, així, les restriccions sanitàries.

Aquesta va ser la intervenció més espectacular de les realitzades per la Policia Municipal durant el cap de setmana per fer complir les limitacions imposades en la lluita contra el coronavirus. Diumenge, a les 17.55, la trucada d'un ciutadà va alertar de la celebració d'una festa en un local ubicat a la Rambla de Francesc Macià, a prop del carrer de Formentera, a Sant Pere Nord. Dues dotacions policials es van presentar en aquest sector.

Els guàrdies van entrar en el local. Van trobar 20 persones. Però hi havia més. Estaven en el pis superior, al qual s'accedia per un passadís. El pis estava habilitat com a bar, segons la policia, que va localitzar en aquest espai 18 persones més que no mantenien la distància de seguretat. Al final, els agents locals van interposar en aquesta intervenció 38 denúncies, i el pis va quedar precintat.

Una hora després, una altra trucada va informar d'una festa en un habitatge de Ca n'Anglada. Dues unitats van acudir a l'immoble, al passeig del Vint-i-dos de Juliol. Van constatar la celebració d'una festa amb 21 persones. També en aquest cas es van interposar denúncies.

La Policia Municipal va sancionar 81 individus durant el passat cap de setmana per diversos incompliments de les restriccions sanitàries contra la pandèmia. Tretze denúncies van ser a ciutadans que es van saltar el toc de queda.