Més de 80 denúncies per no complir les restriccions

Més de 80 denúncies per no complir les restriccions

16.03.2021 | 04:00

La Policia Municipal va denunciar 86 persones entre divendres i diumenge per incomplir les restriccions sanitàries a Terrassa.

Dissabte es van interposar 30 denúncies. Nou d'elles van ser per incomplir l'horari de restauració i onze, a un grup de persones que estaven a les 21.30 hores al camí de Can Candi consumint alcohol. Cinc, a individus que es trobaven consumint begudes i molestant els veïns al parc de la República. Cinc sancions van anar a parar a individus que circulaven per la via pública en horari de toc de queda. La xifra de multes va ser superior diumenge, amb 37 expedients, dotze dels quals es van incoar a persones que es trobaven a la via pública sense dur la mascareta posada. La policia va interposar vuit denúncies a un grup de ciutadans per incomplir les limitacions sanitàries al Parc de Vallparadís i vuit més, a un altre grup que es trobava en el mateix parc. Nou sancions es van interposar a persones que van ser localitzades pels agents quan bevien alcohol al passatge del Cadí.

Divendres, el número de multes va ser de 19. Onze, per incompliment del toc de queda a la plaça de Joan Santamaria. Dues, per beure alcohol a la via pública. Sis, a ciutadans que no duien la mascareta posada.