Agents de la Policia Municipal i equips sanitaris ahir en el punt de l'avinguda del Vallès on va tenir lloc l'accident.

Una motocicleta atropella un vianant a l'avinguda del Vallès

10.03.2021 | 04:00

Una moto va atropellar ahir a la tarda un vianant a l'avinguda del Vallès. Tots dos, motorista i transeünt, van resultar ferits. Segons les primeres informacions, les lesions no revestien gravetat. El dilluns, tres persones van resultar ferides en dos accidents de trànsit.

L'accident d'ahir va tenir lloc a les 15.10 hores en sentit descendent de l'avinguda, aigües avall, entre els barris d'Ègara i Ca n'Anglada. La Policia Municipal va tallar el trànsit de vehicles en aquest sentit i el va desviar cap a l'altre costat de la riera de les Arenes, a l'altura de la confluència amb el passeig del Vint-i-dos de Juliol, mentre els serveis sanitaris atenien les víctimes. L'operatiu va ocasionar retencions de trànsit. Efectius de Bombers de la Generalitat, en dues dotacions, van acudir al punt de l'accident però no van haver d'intervenir.

La Policia Municipal va elaborar un informe tècnic després de parlar amb testimonis de l'atropellament i d'inspeccionar el tram, a prop del pont. La motocicleta presentava alguns desperfectes, segurament degut a la caiguda i l'impacte amb la calçada. Els dos ferits van ser evacuats en sengles ambulàncies als serveis d'urgències de l'Hospital de Terrassa. Excepte complicacions, el pronòstic de les lesions semblava lleu, segons fonts policials.

En una altra avinguda, la d'Àngel Sallent, va ocórrer un accident amb un resultat de dues persones ferides el dilluns al vespre. La col·lisió, entre dos vehicles, va tenir lloc a la confluència de l'avinguda amb el carrer d'Antoninus Pius a les 20.10 hores i un tercer cotxe, aquest estacionat, va resultar afectat de retruc pel xoc. Els dos ferits, en principi de caràcter lleu, van rebre atenció mèdica a l'Hospital Universitari MútuaTerrassa. La Policia Municipal va fer tasques de regulació del trànsit i un informe tècnic.

Una motorista va resultar ferida el dilluns en caure al terra quan circulava per la urbanització de Can Gonteres. El sistema d'emergències 112 va informar la Policia Municipal de l'accident, ocorregut al camí de Can Gonteres, a l'altura del carrer del Roure. Fins al lloc va acudir una dotació policial, que va comprovar que la motorista presentava ferides de caràcter lleu. Una ambulància va transportar la ferida a l'Hospital Universitari MútuaTerrassa.