Successos a Terrassa

Successos a Terrassa

04.03.2021 | 04:00

Detingut un individu en crida i cerca

La trucada d'un repartidor va ajudar la policia a detenir un individu que tenia una ordre de crida i cerca. El dimarts, a les 9.49 hores, un repartidor va trucar a la Policia Municipal per informar que havia vist un home al carrer de les Cosidores, amb la carretera de Castellar, en actitud sospitosa; creia que podria intentar furtar en la seva furgoneta i en altres vehicles. Una dotació de la Policia Municipal va localitzar al sospitós amb un acompanyant a l'interior d'un cotxe aparcat al mateix carrer. Els agents van identificar els dos individus i van comprovar que un d'ells tenia una ordre de crida i cerca.

Enxampat amb  el carnet sense vigència 

Una dotació de la Policia Municipal va observar el dimarts, a les 16.40 hores, un camió que estava obstaculitzant el trànsit al passeig del Vint-i-dos de Juliol, amb el carrer de l'Escultor Armengol. Quan els agents van parlar amb el conductor, aquest els va explicar que el camió estava avariat: els guàrdies van senyalitzar la zona i van regular el trànsit fins a l'arribada de l'assistència tècnica. Quan la patrulla va identificar el conductor, va comprovar que aquest circulava amb una pèrdua de vigència del carnet. Va ser denunciat per aquest motiu.

Dos ferits en un xoc a l'avinguda de Santa Eulàlia 

Dues persones van resultar ferides el dimarts en un xoc entre dos turismes a Can Palet. El 112 va informar la Policia Municipal a les 20.01 hores: s'hi havia produït un accident de trànsit amb dos turismes implicats a l'avinguda de Santa Eulàlia, amb el carrer de Morella.

La caiguda d'una branca arrossega un pal telefònic

Una branca va caure i va arrossegar ahir un pal de telefonia a Can Palet de Vista Alegre. L'incident va ocórrer a les 13.40 hores al carrer de l'Estornell i va motivar la intervenció dels bombers.