Successos a Terrassa

Successos a Terrassa

24.02.2021 | 04:00

Multiplica per set la taxa d'alcohol després d'un xoc 

Un conductor anava tan ebri després d'un accident, el dilluns al migdia, que va donar taxes d'alcoholèmia de plusmarca: va multiplicar per set els nivells màxims permesos en la conducció, segons la Policia Municipal. L'accident va tenir lloc a l'avinguda del Vallès, a uns metres del camp municipal on juga el San Cristóbal. El cotxe va xocar amb dos fanals i un arbre que els bombers van haver de tallar després davant el perill de caiguda que presentava. El conductor va resultar ferit i va ser traslladat a Mútua. Va realitzar la prova d'alcoholèmia, amb un resultat d'1,74 mil·ligrams. La policia va tramitar una denúncia per la via penal.

Incomplien el confinament i les atrapen robant 

Dues persones han quedat imputades per un delicte de furt: les van enxampar el dilluns quan robaven productes i, a més, van ser sancionades per incomplir el confinament comarcal. Una dotació de la Policia Municipal va ser requerida al migdia per un vigilant de seguretat d'un establiment situat a uns metres de la Prefectura policial, a la plaça dels Països Catalans. Havia enxampat dues persones per furtar productes, valorats en 525 euros. Els policies van fer gestions i van denunciar els dos individus per la comissió d'un delicte de furt. I els van multar per incompliment de les restriccions de mobilitat. Es trobaven fora de la seva comarca sense causa justificada.

Atropellament d'una vianant al carrer de Colom

Una vianant va resultar ferida el dilluns a la tarda en ser atropellada per un vehicle al carrer de Colom. La ferida patia lesions en un peu i va ser traslladada a l'Hospital de Terrassa pel SEM. Unes hores abans, el conductor d'un patinet va resultar ferit en un accident amb un altre vehicle similar a la Rambla d'Ègara. El ferit presentava un cop al cap. El dilluns al vespre un motorista va patir lesions en un accident al passeig del Vint-i-dos de Juliol.