La colla del Drac Baluk Astharot renova la junta 

La colla del Drac Baluk Astharot renova la junta 

24.02.2021 | 04:00

La colla del Drac Baluk Astharot i Diables de Ca n'Aurell ha renovat la seva junta en una assemblea que ha escollit Pau Gerona com a nou president i ha aprovat diversos canvis estructurals a l'entitat. Una d'aquestes modificacions és l'inici del procés de canvi de règim de l'associació, per deixar de ser una entitat juvenil i convertir-se en una associació de caràcter general, "una proposta que feia anys que era sobre la taula, però no havíem tingut el temps per dedicar-li", diu Gerona.

Un altre dels punts més destacats de l'assemblea que l'entitat va celebrar aquest diumenge és l'aprovació del Protocol per a l'abordatge de la Violència Masclista amb el 92% de vots a favor i un 8% en blanc. En aquest sentit, la nova junta preveu treballar conjuntament amb la Comissió d'Equitat creada arran del protocol per a realitzar formacions amb professionals externs de l'entitat tant de revisió personal, com de circuits d'abordatge. A més, s'ha habilitat l'adreça equitatbaluk@gmail.com perquè qualsevol persona (membre o no de l'entitat) es pugui posar en contacte amb la Comissió directament.

La nova junta té com a objectius principals mantenir activa la seva massa social, activar i implementar la Comissió d'Equitat, i "procurar estar a punt per dur a terme actuacions de foc quan la situació sanitària ho permeti", comenten. En aquest sentit preparen actes de caràcter intern per a la seva diada, que celebren tradicionalment a finals de març.