El Liceo Egara tenia ahir 218 persones confinades, segons Educació.

218 alumnes i set grups confinats al Liceo Egara

24.02.2021 | 04:00

Un total de set grups escolars i 218 alumnes del Liceo Egara (un centre ubicat a la carretera de Castellar, número 126) es trobaven ahir en quarantena a causa del coronavirus. Així ho assenyalava el portal Traçacovid, pertanyent al Departament d'Educació, segons el qual el centre tenia fins a 225 persones confinades (als 218 alumnes s'han de sumar set membres més en quarantena pertanyents al personal docent, administratiu, de serveis i suport educatiu).

La mateixa web oficial indicava ahir que al Liceo Egara s'han acumulat un total de 22 positius per Covid-19 en els darrers deu dies (dels quals, un total de 20 són alumnes i dos casos més, personal docent, PAS i PAE).

L'altre centre educatiu que presenta més grups confinats és el Sagrat Cor on ahir, segons Traçacovid, n'hi havia fins a vuit, amb un total de 244 persones en quarantena (de les quals, 236 eren alumnes i vuit més, personal docent, PAS i PAE).

Tots els alumnes i el personal del col·legi Sagrat Cor van sotmetre's, el cap de setmana passat, a un cribratge massiu seguint les indicacions del Departament de Salut. El nombre de casos positius acumulats en els darrers deu dies s'elevava ahir fins a tretze.

Als centres educatius de Terrassa hi havia ahir un total de 33 grups escolars en quarantena.

A Catalunya
Els alumnes catalans confinats a causa de contagis de Covid-19 van disminuir ahir en 5.220 respecte al passat divendres, quan feia quatre dies que augmentaven. Ahir eren 19.923 (l'1,38% del total). D'aquesta forma, la xifra de professors i personal PAS d'escoles i instituts confinats també va decréixer des del divendres i ahir eren 1.056 (el 0,64% del total), mentre que 74 membres del personal extern estaven en quarantena.