Policies municipals fent mesuraments a la zona.

Accident de trànsit amb una dona ferida

20.02.2021 | 04:00

Una dona va sofrir lesions dijous a la tarda en un accident de trànsit que va tenir lloc a la confluència de l'avinguda d'Àngel Sallent amb el carrer d'Antoninus Pius, a Ca n'Aurell.

Els serveis d'emergències van rebre l'alerta a les 17.32 hores i la Policia Municipal hi va comissionar una dotació. Segons la informació policial, la ferida era passatgera d'una motocicleta que havia col·lidit amb un turisme. Els agents van realitzar mesuraments al lloc de la col·lisió i van regular el trànsit mentre s'atenia els afectats. La ferida va ser atesa pel SEM i després traslladada en ambulància a MútuaTerrassa.

Un altre xoc, aquest entre dos turismes, va deixar un ferit hores abans, a les 8.25 hores, al carrer de Joan XXIII, a les Arenes. Va passar a la cruïlla amb el carrer del Tibidabo. Tots dos conductors van rebre atenció mèdica, però només un va patir lesions i va ser traslladat a l'Hospital de Terrassa. La Policia Municipal va avisar Egarvia perquè una grua apartés un dels vehicles implicats, que havia quedat immobilitzat.