Successos a Terrassa

Successos a Terrassa

18.02.2021 | 04:00

Al volant sense carnet i havent consumit droga 

La Policia Municipal va denunciar el dimarts al matí un conductor per quatre motius: li constaven dues ordres de retirada del permís de conduir, va donar positiu en cocaïna en les proves de detecció de drogues, i el vehicle no tenia la ITV ni l'assegurança obligatòria en vigor. Una dotació policial va aturar el cotxe a les 11.20 al carrer d'Àlaba.

Tall de trànsit al Centre per una avaria elèctrica 

Una avaria elèctrica va obligar la Policia Municipal a tallar el trànsit el dimarts al migdia a part del Centre. Dues unitats policials van ser requerides per regular el trànsit al carrer del Mas Adei, a l'altura del carrer de Sant Joan. Allà s'havia produït l'avaria. La circulació es va restablir dues hores després, quan una companyia de subministrament elèctric va acabar la reparació.

Ferit en un xoc a la carretera de Castellar 

El conductor d'un vehicle va resultar ferit el dimarts en un accident de trànsit ocorregut a la carretera de Castellar. La Policia Municipal va rebre l'avís a les 15.05. Una grua d'Egarvia va retirar el vehicle. El conductor va ser traslladat a l'Hospital de Terrassa.

Incendi en un local al carrer de Saturn 

Els bombers van extingir ahir un foc que s'havia generat en un local abandonat al carrer de Saturn, al polígon industrial de Can Parellada. Segons les primeres informacions, el foc va cremar espuma d'un matalàs. Els bombers van revisar el sostre de la nau.

Onze denúncies per incomplir les restriccions

Agents locals van interposar el dimarts onze denúncies per incompliment de restriccions sanitàries. Cinc denunciats es trobaven en un bar de la Ronda de Ponent fora de l'horari permès.