"Volem liderar el canvi, amb diàleg i dins la llei"
Isabel Martínez - candidata número 10 de Ciutadans

"Volem liderar el canvi, amb diàleg i dins la llei"

11.02.2021 | 22:13

Isabel Isabel Martínez és regidora a Terrassa. Llicenciada en dret i economista, creu que si el PSC suma, pactarà amb Comuns.

Quina és la seva prioritat per Terrassa si trepitja el Parlament?
Doncs una reclamació històrica. Demanaré més personal i més recursos per la sanitat a Terrassa i una major transparència al voltant de la contractació. També més facilitat pels operadors sanitaris en l'accés ràpid a les dades.

Què creu que passarà diumenge?
Hi haurà sorpreses. La bossa d'indecisos és gran i la por provocarà abstenció, Però crec que la ciutadania demana canvi i nosaltres liderem el bloc constitucionalista. Espero que podem acabar amb l'enrocament dels darrers 10 anys.

Si guanya, el PSC pactarà amb els comuns o preferirà el bloc constitucionalista?
Nosaltres van oferir una candidatura a 3 amb el PP i la van rebutjar. La història ens diu que el PSC, si pot, pactarà amb els Comuns. Per això volem liderar el canvi, perquè ho farem amb diàleg i dins la llei.

El 2017 van guanyar. Què han de fer per repetir resultats?
Ja ho estem fent i la gent ens ho reconeix. El nostre programa incorpora propostes de la ciutadania i mesures pels autònoms, per la formació continua i el trilingüisme a l'escola, en favor de les capacitats diverses...