"ERC ens ha col·locat en un govern d'esquerres"
Miquel Farrés - candidat 17 d'En Comú Podem

"ERC ens ha col·locat en un govern d'esquerres"

11.02.2021 | 22:13

Miquel Farrés és metge especialista en medicina familiar i comunitaria. Diu que als Comuns la campanya se'ls ha fet curta.

Quin és la seva prioritat política per Terrassa un cop arribi al Parlament?
La Salut. Terrassa és la ciutat de Catalunya amb més llistes d'espera i pateix greus mancances en atenció primària i quirúrgica. Aquesta és la prioritat número 1.

El seu programa posa l'accent als barris.
Volem reeditar la Llei de Barris del tripartit. Els barris necessitem millores urbanístiques, no només el centre de les ciutats. Està demostrat que la salut de les persones també millora amb espais verds i places on passejar i conviure amb el veïnat.

Creu que la campanya ha situat Jéssica Albiach en l'escenari polític?
Ho hem aconseguit, la resposta de la ciutadania està sent molt bona i la campanya se'ns ha fet curta. I ara els independentistes no volen pactar amb el PSC, cosa que ens col·loca en un govern d'esquerres.

Si sumen, preferiria un acord amb PSC o un tripartit amb ERC i la CUP?
El que jo prefereixi no importa.De fet, tinc discrepàncies amb la reste de partits. Caldran acords sobre programa i polítiques d'esquerres. Ara, la única manera que frenar un govern de JxC i el PDeCAT és votar En Comú Podem, la única formació que garanteix un govern d'esquerres.