Condemnat a un any de presó per robar una bicicleta a la Plaça Nova

Condemnat a un any de presó per robar una bicicleta a la Plaça Nova

11.02.2021 | 22:13

Era client habitual d'un bar i va robar la bicicleta d'un cambrer del local. La bici tenia un valor de 882 euros, però ell, el lladre, la va empenyorar per 350 euros. Ha estat condemnat a un any i un dia de presó.

L'Audiència Provincial de Barcelona considera, com ja va considerar una resolució del jutjat penal número 1 de Terrassa, que l'acusat és culpable d'un delicte de furt. El 15 d'abril del 2016, a les 19 hores, va robar una bicicleta que estava estacionada i assegurada amb una cadena a la Plaça Nova de Terrassa. Això considera provat la Justícia. I està provat també (per un testimoni i de manera documental) que l'acusat va empenyorar la bici en un establiment de Sabadell a canvi de 350 euros. Però quan la policia va resoldre el cas, la bicicleta va ser lliurada al seu propietari.

L'establiment, aleshores, va perdre diners i va reclamar una indemnització. I, segons corrobora l'Audiència Provincial, l'imputat ha de pagar els 350 euros a l'empresa en concepte de responsabilitat civil.

Una dona, companya de treball de la víctima, va ser testimoni del robatori. Va identificar l'acusat com a autor del furt. Resulta que era client del local (un bar) on treballaven el propietari de la bici i la testimoni. Era un client habitual.