"Cal un organisme que assessori en processos de desprivatització"
Maria Sirvent - candidata número 7 de la CUP

"Cal un organisme que assessori en processos de desprivatització"

11.02.2021 | 22:13

L'exregidora terrassenca Maria Sirvent ha estat diputada de la CUP aquesta última legislatura al Parlament. Li agradaria renovar el seu escó; per això es presenta com a número set de la formació per Barcelona.

Aconseguirà repetir com a parlamentària?
Som optimistes i pensem que la CUP entrarà amb força perquè la ciutadania vol que l'independentisme recuperi terreny al Parlament i que hi hagi forces d'esquerres que defensin polítiques socials valentes. Creiem que les formacions independentistes i/o sobiranistes sumarem més que les del 155. Tenint en compte que les aspiracions del poble no caben a la Constitució, cal un govern que defensi l'autodeterminació.

Es plantegen l'opció d'entrar-hi?
Nosaltres estem disposades a assumir totes les responsabilitats que siguin n'amassaries sempre que sigui per fer front a la crisi social, econòmica, sanitària i democràtica en què estem immersos.

Si aconsegueix l'acta, quina serà la seva primera proposta per a Terrassa?
Que la Generalitat creï un organisme d'assessorament als ajuntaments per a processos de desprivatització de serveis públics. A Terrassa li podria servir per a la municipalització del servei d'autobusos. Més enllà d'aquest aspecte, per nosaltres és imprescindible una renda bàsica universal i la regulació dels preus del lloguer, entre altres.