Un error impedeix als sanitaris vacunar-se aquest matí

Un error impedeix als sanitaris vacunar-se aquest matí

10.02.2021 | 12:05

Un error en la comunicació de CatSalut ha impedit que els sanitaris prioritaris es poguessin vacunar aquest matí a Terrassa. Els professionals -fisioterapeutes, farmacèutics, logopedes, podòlegs i optometristes, entre d'altres- van rebre ahir a la tarda un sms de Salut convocant-los per a la vacunació avui de 9h a 12h a MútuaTerrassa. En arribar al centre sanitari el dispositiu no estava activat, cosa que ha obligat els professionals a buscar altres centres de vacunació alternatius o bé tornar a la tarda.

Mútua Terrassa ha informat que Salut els havia comunicat l'inici de la vacunació a les 15 hores d'avui i no al matí. "Vacunarem avui dimecres en horari de tarda, i demà dijous i divendres en horari de matí i tarda", expliquen fonts de l'hospital universitari. El centre afirma que aquest matí, "un cop hem tingut la informació", s'ha ofert als sanitaris l'alternativa de vacunar-se al centre cívic Arrahona Merinals, a la plaça del Pla de l'Amor, número 2, de Sabadell.

Els sanitaris han expressat el seu enuig per l'error de comunicació de Salut i la falta d'una alternativa àgil de vacunació a primera hora del matí. Molts havien ajustat les seves agendes per poder atendre al màxim de pacients i el problema en la citació els ha obligat a perdre més hores de les previstes inicialment.