Cànnabis intervingut en una casa de Ca n'Aurell.

Troben un cultiu de marihuana amb mil plantes al barri de Ca n'Aurell

08.02.2021 | 21:17

Dues persones en una teulada, un testimoni que truca la Policia Municipal per advertir d'això, uns agents que persegueixen els dos sospitosos i acaben entrant en un habitatge on s'intenta amagar un dels perseguits. I en l'habitatge, una plantació de marihuana, unes mil plantes. Aquesta és la seqüència d'una troballa de maria i la detenció del presumpte responsable del cultiu, localitzat el divendres passat a Ca n'Aurell.

La Policia Municipal va rebre la trucada a les les 8.50 del matí. Un testimoni informava que havia vist dues persones en actitud sospitosa damunt la teulada d'un habitatge al carrer de Blasco de Garay, amb el carrer de Pi i Margall. Uns agents van arribar al lloc dels fets.

Aleshores, els dos individus van arrencar a córrer. I els guàrdies, darrere. Un dels sospitosos es va escapolir. L'altre no.

Els policies van interceptar un dels homes quan intentava accedir a l'interior de la casa. Els agents van entrar-hi. I van trobar la plantació de marihuana. Unes mil plantes. El sospitós va ser detingut per un delicte contra la salut pública i un altre de defraudació de fluid. Pel primer delicte, segons la policia, ja ha estat condemnat en judici ràpid.