Tres persones ateses per respirar fum en dos incendis d'habitatge

Tres persones ateses per respirar fum en dos incendis d'habitatge

08.02.2021 | 21:17

Dues persones van ser ateses i explorades, però es va descartar el seu trasllat a un hospital. Una tercera sí que va necessitar atenció hospitalària. Les dues primeres es trobaven en un habitatge del carrer de Vinyals en el qual es va declarar un incendi el diumenge. La tercera damnificada va ser evacuada a MútuaTerrassa, víctima d'una intoxicació en respirar el fum de l'incendi que va devastar una cuina al carrer de Marinel·el Bosch.

Aquest incendi va ocórrer el dissabte, a la 1.25 del migdia, en la segona planta d'un edifici. Els bombers van enviar a tres dotacions al carrer de Marinel·el Bosch en tenir notícia d'un incendi produït en una cuina. Les flames es van estendre per la campana extractora i el mobiliari de la cuina, però el fum va córrer per tota la casa i va afectar la cuina del pis contigu, els habitants del qual es van confinar al balcó. Els efectius de Bombers van sufocar l'incendi i ventilar l'edifici. La víctima, una dona d'uns 75 anys, va inhalar fum i va ser traslladada pel SEM a MútuaTerrassa.

Al carrer de Vinyals
Les dues persones, un home i una dona, afectats per un altre incendi, aquest ocorregut el diumenge al vespre al carrer de Vinyals, no van requerir trasllat a un centre sanitari, però sí que van ser atesos, per si de cas, per un equip mèdic. Els serveis d'emergències van rebre l'avís a les 8.54 del vespre: hi havia un foc al carrer de Vinyals.

S'havia cremat un arxivador en una habitació i les altes temperatures havien fet caure part del guix del sostre. Tres unitats de bombers van treballar en l'extinció del foc i la revisió de l'immoble.