Arrestat a Sant Pere Nord per violació de domicili i amenaces

Arrestat a Sant Pere Nord per violació de domicili i amenaces

08.02.2021 | 21:17

Un policia municipal fora de servei i un testimoni van ajudar a detenir un individu que el dissabte va forçar la porta d'un domicili i va entrar-hi per agredir l'habitant de la casa. Els fets van tenir lloc al barri de Sant Pere Nord.

A les 8.24 del vespre, l'agent fora de servei va trucar a la seva central per demanar una patrulla. Tenia un home retingut al carrer de Pompeu Fabra, a prop de l'avinguda de Béjar. Segons la informació facilitada pel guàrdia, el sospitós havia acudit a casa d'un veí amb la intenció d'agredir-lo. Ja havien tingut conflictes previs.

La víctima no va obrir la porta. Aleshores, l'atacant va colpejar-la i colpejar-la fins a forçar-la. I va aconseguir entrar en el domicili.

L'agent de paisà i un testimoni van intervenir. Segons fonts policials, van aturar l'agressor i van retenir-lo. Efectius de la Policia Municipal, companys de feina d'un dels testimonis, venien de camí.

Tres delictes
Van arribar i es van fer càrrec de la situació. El sospitós va ser detingut i traslladat a la Prefectura, a l'avinguda de les Glòries Catalanes, per a la instrucció de diligències penals. Després, l'arrestat va ser posat a disposició del jutjat de guàrdia.

En principi, en l'atestat policial traslladat al jutjat s'inclou la comissió presumpta de tres delictes, com a mínim: un relatiu als danys, un altre de violació de domicili i un tercer d'amenaces greus.