Tanques al volant del lloc on estava instal·lat el senyal.

Xoc espectacular en una rotonda

05.02.2021 | 22:06

Un turisme es va encastar ahir al migdia contra un senyal informatiu en la rotonda de la carretera de Matadepera amb l'avinguda de Béjar, a Can Tusell. El conductor no va patir lesions greus.

L'accident va ser espectacular: la part davantera esquerra del cotxe, un Audi gris, va quedar incrustada en el pal de senyalització, que es va doblegar. El conductor va sortir pel seu propi peu del vehicle i va ser assistit per sanitaris que es van presentar en la rotonda amb una ambulància, però va declinar el seu trasllat a un centre sanitari.

Després van arribar unitats de la Policia Municipal que van restringir el trànsit amb cons, van acordonar els voltants del pal després de la retirada del vehicle per part d'una grua municipal i van realitzar un informe. També van intervenir els bombers, que van enviar dues dotacions. A la vorera hi havia trossos de cotxe escampats. La col·lisió va ocórrer a a les dotze del migdia. Poc després, el pal danyat va ser retirat i en el seu lloc es van col·locar tanques de protecció.