Arxiu.

Condemnat per insultar i amenaçar la seva parella

03.02.2021 | 22:28

Va voler humiliar la seva exparella i causar-li temor amb aquells missatges en el mòbil. "Ets una gossa", deia en un. "Vull veure't al teu país", un altre d'ells. "Vés amb compte perquè qualsevol dia et clavaran un punyal en el coll. Per això del teu fill vés comprant un vestit de dol i tu a veure com acabes", un altre. Una de les frases més terribles és una altra en referència al fill de la víctima: "El teu fill mort ja sabem on viu. Jo no el mataré, el mataran altres dominicans". L'autor dels àudios ha estat condemnat a vuit mesos de presó i a un any i vuit mesos d'allunyament, i a 270 euros de multa

Això indica la sentència que ha confirmat la condemna a un home per un delicte d'amenaces en l'àmbit familiar i per un delicte lleu de vexacions en un cas instruït en l'àrea de Terrassa.

Més de 30 missatges
L'acusat, de 49 anys, és espanyol. Era parella de la víctima, amb la qual va tenir un fill. La Justícia (una sentència d'un jutjat penal primer, l'Audiència Provincial després) considera provat que en quinze minuts, entre les 3.03 i les 3.18 de la matinada del 26 d'octubre del 2019, l'imputat va enviar amb el seu mòbil al de la seva exparella més de trenta missatges. Vint d'ells són insultants i/o amenaçadors.

"Si et mors, millor per a nosaltres", va dir en un. "Et fotré la vida", va dir en un altre. "Vigila amb el teu fill, que li passarà una cosa greu i potser t'hauràs de vestir de negre i enterrar-lo", es podia escoltar en un altre dels àudios reproduïts en la instrucció. Conclusió: vuit mesos de presó i 270 euros de multa.