L'atracament va tenir lloc al carrer d'Antoninus Pius cantonada amb l'avinguda d'Àngel Sallent.

Dos detinguts per atracar un camioner

03.02.2021 | 22:28

Van matinar per a donar el pal. A les 7 del matí del dimarts, un testimoni va informar la Policia Municipal: dos delinqüents havien atracat a un camioner al carrer d'Antoninus Pius. Van esgrimir una arma blanca. Al cap de pocs minuts, estaven detinguts. I el ganivet el va trobar la policia en una paperera.

El testimoni va afirmar haver vist a dos individus intimidar a un transportista al carrer d'Antoninus Pius, prop de la confluència amb l'avinguda d'Àngel Sallent. Li volien robar els diners. Unitats de la Policia Municipal es van dirigir a aquesta zona limítrofa entre la Maurina i Ca n'Aurell. Els agents van trobar les parts implicades: el testimoni, que va confirmar el que havia vist, i el camioner, que va corroborar la història. I els lladres, que van ser identificats. El testimoni havia facilitat la descripció dels malfactors i les dades coincidien amb les dels dos sospitosos identificats pels guàrdies. Els dos individus van ser detinguts com a presumptes autors d'un delicte de robatori amb violència i intimidació i per un altre d'amenaces amb arma blanca. Segons sembla, van fugir en veure's sorpresos pel testimoni i l'atracament va quedar en grau de temptativa.

El ganivet usat per a la intimidació el van trobar uns policies en una paperera abans de traslladar als detinguts a la Prefectura local per a la instrucció de les diligències i a la víctima per a la presentació de la denúncia.