Pateix un atac de nervis en atropellar una dona

Pateix un atac de nervis en atropellar una dona

02.02.2021 | 21:30

Havia atropellat una dona i ella, la conductora, va haver de ser atesa en patir un atac de nervis a causa de l'accident. L'atropellament va tenir lloc ahir al matí al carrer de Galileu. La víctima colpejada va patir lesions al cap i un braç.

Els sanitaris van haver d'atendre, doncs, dues persones, segons fonts dels serveis d'emergències. Una, la vianant atropellada. L'altra, la conductora del turisme. L'accident va ocórrer a les 11.50 del matí a l'alçada del número 266 del carrer de Galileu, a Ca n'Aurell.

Atenció
Efectius de Bombers de la Generalitat es van presentar en aquest tram i van prestar la primera atenció a les víctimes: la conductora, de 23 anys, va patir un atac de nervis. La vianant, de 53, les lesions pròpies de l'impacte: al cap, a diverses parts del cos, al braç dret, segons les primeres informacions. Va ser traslladada a MútuaTerrassa.

Al mateix centre sanitari va rebre assistència una dona atropellada el dilluns, a les 4.45 de la tarda, a la carretera de Montcada, al costat del carrer de Vinyals. Segons les primeres avaluacions, el pronòstic de les ferides era lleu.