Acusen un jove de violar una noia de 17 anys

Acusen un jove de violar una noia de 17 anys

29.01.2021 | 20:32

Li feia mal, li va pregar que parés, que parés. Ella era verge i aquell jove l'estava violant, presumptament. Ella, la víctima, era menor d'edat. Tenia 17 anys. Ell ja no: comptava 18 i ha estat acusat d'un delicte d'abús sexual amb penetració pel qual el fiscal demana una pena de cinc anys de presó.

Eren les 8.45 del vespre del 19 de novembre del 2018. El noi i la noia s'havien conegut setmanes enrere i aquell dia es van citar en una zona de l'àrea de Terrassa. Van parlar i ell va proposar a la jove moure's a una zona més tranquil·la.

Ho van fer. Es van desplaçar de lloc i ell va intentar fer un petó a la noia. Va porfidiejar en això i en la seva insistència va confessar a la víctima que li posava "molt calent" i volia fer-ho amb ella.

La menor, segons el fiscal, es va negar a mantenir relacions sexuals amb el noi, i va deixar clara la seva negativa "de manera expressa". Malgrat tot, l'acusat va desoir el "no". Va mirar als voltants i va comprovar que no hi havia ningú a prop. Va agarrar a la víctima dels braços i la va posar contra la paret, l'esquena tocant el mur, i li va besar els pits per sobre de la roba.

Això explica l'acusació, i explica també que la jove va demanar a l'acusat que parés, però ell no es va detenir. Al contrari, va anar més enllà i va descordar els pantalons de la víctima i els hi va llevar. Li va treure la roba interior. I la va penetrar diverses vegades mentre ella intentava evitar l'accés carnal, segons el fiscal. Ell només va desistir de la seva obstinació libidinosa quan la menor li ho va suplicar perquè li feia mal. Va acabar ell sol.

La víctima va denunciar els fets i el sumari va ser tramitat pel jutjat d'instrucció número 4 de Terrassa. El 12 de desembre, vint-i-tres dies després del presumpte abús, un acte judicial va prohibir al processat (de nacionalitat boliviana) acostar-se a la menor i comunicar-se amb ella. L'acusació pública sosté que la noia va sofrir episodis d'ansietat a conseqüència d'aquell episodi. No havia tingut relacions sexuals abans.

Judici
El cas ha arribat als tribunals. La secció setena de l'Audiència Provincial ha assenyalat per a dimarts vinent el judici. En les seves conclusions provisionals, el Ministeri Públic reclama una pena de cinc anys de presó, més cinc anys més de llibertat vigilada a complir després de la reclusió, per un delicte d'abús sexuals amb penetració. I sol·licita que l'imputat pagui a la víctima 20.000 euros pels perjudicis psicològics i morals patits.

Si prospera la qualificació fiscal en els mateixos termes, l'acusat es veurà sotmès també a una ordre d'allunyament: tindrà prohibit acostar-se a menys de mil metres de la noia (i comunicar-se amb ella) durant un període superior en cinc anys a la pena de presó que li imposin els magistrats.

La Fiscalia de l'àrea de Terrassa ha interessat les declaracions d'un agent dels Mossos d'Esquadra i diversos doctors forenses i del servei de biologia de l'Instituto Nacional de Toxicología.