Els Manel actuaran els dies 5 i 6 de febrer.

L'oferta de música del Cultural s'obre al ritme de Manel

14.01.2021 | 21:15

El Centre Cultural Terrassa acaba de presentar la nova temporada de dansa de 2021, però la seva oferta va molt més enllà d'aquesta disciplina artística que ha convertit l'Auditori Alfons Vallhonrat i Terrassa en seu de referència. La programació en música s'estrenarà amb un concert del grup Manel els dies 5 i 6 de febrer que farà la presentació del seu nou àlbum "Per la bona gent". La banda barcelonina ratifica aquí la seva aposta pel pop contemporani en dotze cançons que, en directe, es combinen amb un repertori que ja és història. "Per la bona gent" es defineix com un "viatge a cavall d'un so personal i absolutament intransferible".

La música de Manel donarà pas a Michael's Legacy (7 de febrer) que oferirà el primer homenatge a Michael Jackson, el rei del pop. Michael's porta un espectacle apte per tots els públics. Dalt de l'escenari, farà una rèplica exacta de les cançons originals, estarà acompanyat per un cos de ball de 9 ballarins i de grans veus en directe. Tot amb una escenografia molt cuidada.

El mes de febrer continuarà amb l'espectacle "We love Rock" (dia 19) que és un concert-tribut que parteix de la mirada d'un locutor de ràdio per fer un emotiu viatge a través dels temes mítics que han alimentat la memòria col·lectiva de generacions i generacions d'amants de la bona música. I tancarà les propostes, el show de Strad (12 de març) que presentarà el seu violinista rebel, un músic que demostrarà amb les cordes del violí que pot interpretar de tot: clàssica, rock, flamenc, jazz i electrònica.

En música hi ha també altres novetats com els concerts de l'emblemàtica Orquestra Simfònica del Vallès inspirats en obres de literatura i cinema. La formació oferirà "Wagner: El senyor dels anells" (16 d'abril) i "De pel·lícula" (21 de maig). Aquest cicle es completa amb el concert de Simfonova titulat "L'òpera és medicina" (7 de maig).

Teatre
La nova temporada del Centre Cultural també ha donat a conèixer l'oferta de teatre. Destaca l'obra "La Cabra o Qui és Sílvia", amb la gran parella de l'escena catalana Jordi Bosch i Emma Vilarasau, i també parella a la vida real. L'espectacle està previst pel 5 de juliol, en Festa Major, per la qual cosa encara ens queda una mica lluny. Abans, però podrem gaudir d'altres propostes com "El pare de la núvia" (28 de febrer), una comèdia que Joel Joan i Hèctor Claramunt porten a escena i a la mida de l'actor Joan Pera, que és el protagonista. I després, "Cobertura" (30 de maig), una obra que és el retrobament de Bruno Oro i Clara Segura sobre els escenaris i en la que es multipliquen en innumerables personatges. Actor i actriu havien manifestat més d'una vegada les ganes de treballar plegats de nou.

També hi haurà monòlegs amb molt d'humor d'en Peyu (23 d'abril) i Quim Masferrer (17 d'abril). El primer presentarà "El Gallardo español" i el segon "Bona Gent". Tots dos estaven ja en la programació de 2020, però la Covid-19 els va anul·lar i s'han tornat a reprogramar per aquest 2021. En "El gallardo español", Peyu es carrega tot el pes de l'obra de Miguel de Cervantes a 'esquena i és el mateix actor qui interpreta a tots els personatges: Alimuzel, Don Fernando, la princesa Arlaxa. Per la seva banda, el popular actor Quim Masferrer, presentador de "El Foraster", fa un homenatge al públic en un espectacle únic i impossible de repetir perquè el públic n'és el protagonista i a cada lloc, cada escenari, és diferent.