Bon Preu obre el seu nou supermercat al saló Imperial

Bon Preu obre el seu nou supermercat al saló Imperial

14.01.2021 | 21:15

El Grup Bon Preu va obrir ahir un nou supermercat a Terrassa que es converteix en el tercer centre comercial d'aquesta cadena de distribució catalana a la ciutat. La nova botiga d'alimentació està ubicada al número 60 de la carretera de Matadepera, a l'edifici que havia ocupat l'històric restaurant Imperial, té una superfície de vendes de 1.131 metres quadrats i 38 places d'aparcament (s'hi accedeix pel carrer Llibertat, 57-63) i ha suposat una inversió de 5,1 milions d'euros.

El grup aposta per una política comercial de proximitat i promou el producte local de qualitat. En aquest nou supermercat, com en tots els establiments de Bon Preu, el producte fresc és el protagonista. Hi destaquen les seccions de carnisseria, xarcuteria-formatgeria, fruiteria i peixateria, el forn de cocció de peix i marisc per aquells clients que vulguin endur-se el producte cuinat, i la secció de fleca. També ofereix un ampli assortit de vins, caves i escumosos al celler i secció de drogueria i perfumeria, amb un ampli assortit d'articles.

Els clients hi trobaran novetats com pantalles que mostren informació d'interès per fer la compra, i un espai de fruita i verdura renovat, amb humidificadors i amb el producte més accessible. La tenda també disposa de caixes d'autopagament.

El nou supermercat de Terrassa, amb un equip format per 41 professionals, s'ha construït perquè funcioni de manera sostenible i ecoficient per estalviar, així, el 20% del consum d'energia habitual d'un local comercial d'aquestes característiques i reduir un 20% les emissions de CO2 a l'atmosfera. Totes les noves instal·lacions del Grup Bon Preu estan pensades per reduir al màxim el consum energètic amb un sistema de gestió i control que les regula de forma automàtica per obtenir la màxima eficiència energètica, confort i seguretat.

Més establiments
"Terrassa és una ciutat sorprenent en positiu per a nosaltres. Tant l'Esclat com el Bon Preu que ja teníem s'estan convertint en unes de les millors botigues de la xarxa. En aquest sentit, aquesta no serà l'última operació que farem a la ciutat. Invertirem més i tindrem més punts de venda", va assegurar ahir el president i director general del Grup Bon Preu, Joan Font.

Bon Preu va desembarcar a la ciutat el setembre de 2015 amb la inauguració d'un hipermercat Esclat i una gasolinera EsclatOil a l'avinguda de Josep Tarradellas, a l'espai que va albergar la històrica fàbrica egarenca Agut. Menys d'un any després, el juny de 2016, la cadena va obrir al públic un supermercat Bon Preu, que va condicionar a l'antiga seu de l'extinta Caixa Terrassa situada al carrer del Portal Nou, al centre. Ara, el nou establiment, que obrirà de dilluns a dissabte de nou del matí a nou del vespre, ocupa també un edifici emblemàtic de la ciutat, l'antic Saló Imperial de Terrassa. "Volem estar a prop del consumidor i aquest és un lloc on, per l'entorn, la visibilitat i el reconeixement que té, valia la pena invertir", va destacar Font.