Agredeix a un agent de la Policia Local i dona positiu en alcohol

Agredeix a un agent de la Policia Local i dona positiu en alcohol

05.01.2021 | 19:53

Agressió a un agent de la Policia Local; resultat positiu en la prova de l'alcoholèmia i infracció de les normes de circulació per conduir en sentit contrari. Amb aquest cúmul de despropòsits, l'individu, per descomptat, va ser detingut. Els fets van passar dilluns, al voltant de les 15.20 h, quan una patrulla de la Policia Local va observar com el passatger d'una moto no duia el casc (el conductor sí el duia) i com fugien d'ells. Dues unitats van fer el seguiment, interceptant-los a la sortida d'un pàrquing de la carretera de Montcada, entre els carrers de Vinyals i d'Azcárate.

Un cop identificats els autors, i durant la conversa per intentar accedir al pàrquing i fer les comprovacions del vehicle, dos agents van ser agredits, un dels quals amb resultat de lesions, mentre que l'agressor també va resultar ferit durant l'agressió, motiu pel qual els agents van avisar al SEM, que van acudir fins al lloc dels fets.

Amb l'ajut d'un familiar
Els agents van procedir a la detenció de l'agressor per atemptat contra l'agent de l'autoritat i li van realitzar proves d'alcoholèmia amb resultat positiu de 0,80 mg/l a la primera i 0,82 mg/l a la segona. L'agressor va ser traslladat a l'Hospital Universitari MútuaTerrassa pel SEM, acompanyat d'agents policials. Al centre sanitari una nova prova d'alcoholèmia va donar un resultat positiu de 0,94 mg/l.

L'agent ferit va ser traslladat a l'Hospital de Terrassa mentre que altres agents, amb l'ajut d'un familiar de l'agressor, van poder accedir al pàrquing per identificar la seva motocicleta.

L'acompanyant de l'agressor va ser denunciat per no dur el casc ni la mascareta, mentre que l'agressor i conductor de la motocicleta també va ser denunciat per infringir les normes de circulació en circular amb el seu vehicle en sentit contrari.