50 denúncies i cinc locals identificats per incomplir les restriccions

50 denúncies i cinc locals identificats per incomplir les restriccions

04.01.2021 | 20:29

En el transcurs del cap de setmana de Cap d'Any, la Policia Municipal va denunciar un total de 50 persones per diferents motius, com no dur la mascareta o no complir les mesures de mobilitat o de restricció horària. El dia 31 de desembre van ser onze les persones denunciades; el dia 1, dotze; el dia 2, disset; i el dia 3, deu.

També en el transcurs del cap de setmana, van estar denunciats per la Policia Local un total de cinc establiments de restauració o locals, per trobar-se oberts amb persones al seu interior consumint fora de l'horari establert.

Toc de queda
Així, el dia 1 es va denunciar un bar al carrer de Sant Cosme (al barri de Ca N'Anglada); el dia 2 van ser dos els establiments denunciats, un al carrer d'Aneto (Les Arenes) i un altre al carrer de Watt (La Maurina), mentre que el dia 3 es va procedir a denunciar dos locals, un a la rambla de Francesc Macià i l'altre al carrer del Doctor Ferran (els dos al barri de Sant Pere Nord).

D'altra banda, la Policia Local va denunciar un conductor ebri i que conduïa de manera temerària la matinada del dia 3, incomplint l'horari del toc de queda. Va passar a les 5.10 h, quan la Policia Municipal va observar que u vehicle accelerava en adonar-se de la seva presència i es va iniciar una persecució. Els agents van aconseguir aturar el vehicle al carrer de Galícia, a l'alçada de la carretera de Rubí. Van denunciar al conductor per incomplir el toc de queda i per donar positiu a la prova de l'alcoholèmia.