L'espectacle "El Rodacontes", de la companyia Jordi Tonietti, dilluns a la plaça Torre del Palau.

El Juguem surt del recinte firal per oferir espectacles al carrer

29.12.2020 | 20:37

El Saló Juguem + no es fa aquest any al recinte firal del Passeig del Vint-i-dos de Juliol per les mesures restrictives de la Covid-19 i s'ha reconvertit en un cicle d'espectacles infantils al carrer, amb presència a places i centres cívics de diferents barris al llarg d'aquesta setmana. El programa, que va començar dilluns, compta amb espectacles infantils als barris de Sant Pere Nord, Can Palet, La Maurina i Centre.

A cada espai s'ofereixen espectacles de petit format d'una durada d'entre 35 i 40 minuts. Els horaris són els següents: 11.00 h, 12.30 h, 17.30 h i 19.00 h, de manera que es repetirà cadascun d'ells quatre vegades al dia en horari de matí i tarda. Les entrades es poden comprar a la web JuguemTerrassa.Fila12.cat. El preu és d'un euro. Organitza La Xarxa, amb la col·laboració de l'Ajuntament de Terrassa.

Seguint les indicacions de Protecció Civil, aquest any no ha estat possible el disseny d'activitats infantils en format de tallers i per això només es fan espectacles, perquè els infants i les seves famílies puguin gaudir-los a quatre espais diferents i de manera simultània, amb vinculació als eixos comercials, sempre seguint les indicacions del Procicat i en espais segurs.

Així, al Centre, la plaça de la Torre del Palau va acollir dilluns l'espectacle de contes, objectes i animació "El Rodacontes", de la companyia Jordi Tonietti; ahir l'espectacle de circ "Trenzadas", de la Cia. 23 Arts Produccions; i avui l'obra de teatre de titelles "Cua de rata", de la companyia Ton Muntané.

Centre cívic Alcalde Morera
A Sant Pere Nord, la plaça del Primer de Maig va acollir dilluns "Un Nadal penjat de contes", de la companyia Susagna Navó; ahir, "El Rodacontes", de la Cia. Jordi Tonietti; i avui serà el torn de "Trenzadas", de la Cia. 23 Arts Produccions.

Al barri de Can Palet, el centre cívic Alcalde Morera (plaça de Can Palet, 1) va acollir dilluns l'espectacle de circ "Trenzadas", de la Cia. 23 Arts Produccions; ahir "El Rodacontes", de la Cia. Jordi Tonietti i avui l'espectacle "Un Nadal penjat de contes", de la Cia. Susagna Navó.

Al barri de La Maurina, per últim, el centre cívic Maria Aurèlia Capmany (avinguda d'Àngel Sallent, 55) va acollir dilluns l'obra de teatre de titelles "Cua de rata", de la companyia Ton Muntané; ahir va ser el torn de l'espectacle de contes "Un Nadal penjat de contes", de la Cia. Susagna Navó; i avui n'hi ha programat l'espectacle de contes i animació "Ara t'ho explico", de la companyia Jordi Tonietti.