El director general de Diari de Terrassa, Raúl Sanz, i el president de Creu Roja-Terrassa, Marià Gàllego, ahir.

El Diari lliure les joguines a Creu Roja

17.12.2020 | 20:41

El director general de Diari de Terrassa, Raúl Sanz, va fer lliurament ahir a la tarda a Creu Roja-Terrassa de les joguines recollides pel rotatiu entre els seus anunciants, sumant-se així un any més a la campanya de l'entitat, que té com a objectiu recollir joguets nous per a més de 1.500 infants amb motiu de la festa de Reis, les famílies dels quals s'estima que no poden assumir el cost d'adquirir-los.

El lliurament el va fer ahir a la tarda en el magatzem habilitat per a la campanya situat en el centre cívic President Macià el director general del Diari, Raúl Sanz, al president de Creu Roja-Terrassa, Marià Gàllego.

A més, els anunciants del rotatiu que s'han adherit a la campanya rebran en l'edició de demà en paper una felicitació per la seva solidaritat. També es crearà un espai especial a la web (www.diarideterrassa.es) amb els logos de les empreses i les institucions que hi han participat.

El rotatiu també difon la campanya, que acaba el 28, amb "posts" a les xarxes socials (Facebook, Instagram, Twitter i LinkedIn).

La campanya de Creu Roja-Terrassa està enfocada des d'un doble vessant. D'una banda, fer arribar una joguina nova amb motiu de la festa de Reis a aquells infants provinents de famílies que no poden adquirir-ne, donant a conèixer la situació en què viuen famílies de la nostra ciutat i promovent la implicació de la ciutadania. I de l'altra, reivindicar que les joguines siguin educatives, no bèl·liques, ni sexistes i que es tingui en compte el consum responsable.

Aquest any, l'entitat preveu arribar a més de 1.500 infants, una xifra major que en edicions anteriors donada la precària situació econòmica en què la pandèmia ha deixat a moltes famílies.