Tres dones en una terrassa a la Rambla d'Ègara.

Les empreses poden regalar als seus empleats una targeta d'ús a bars

15.12.2020 | 20:35

L'objectiu: ajudar els bars i restaurants durant el Nadal. El Gremi d'Hostaleria de Terrassa i Comarca ha posat en marxa, amb la col·laboració del BBVA, una iniciativa de suport al sector. El gremi oferirà a empreses i comerços locals la possibilitat de regalar als seus empleats una targeta amb un import precarregat per gastar-lo en més de 500 bars i restaurants de Terrassa.

D'aquesta manera, "es vol ajudar el sector hostaler, que ha patit l'aturada temporal de la seva activitat durant l'estat d'alarma", diuen els promotors de la iniciativa. El projecte també anticipa una solució "davant la impossibilitat o les dificultats que tindran les empreses per organitzar els típics dinars i sopars de Nadal".

La targeta és nominativa. L'empresa que es vulgui adherir al programa la pot contractar de manera molt senzilla a qualsevol oficina del BBVA de Terrassa. No té un import fixe a precarregar. Així, cada empresa pot definir l'import que vol regalar als seus empleats.

El gremi farà difusió de la iniciativa entre els empresaris de la ciutat a través de les seves xarxes socials. L'Ajuntament també ho farà a les seves.

Opció senzilla
Maite García, vicepresidenta del gremi, destaca que el projecte constitueix "una opció senzilla per a les empreses". El banc "ha col·laborat pagant una part del cost de fer aquesta targeta (2 euros a càrrec del banc, 1 euro de cost per targeta per a l'empresa o comerç)".

El gremi espera que aquesta sigui "la primera de moltes altres col·laboracions". Carles Soteres, director de zona del BBVA a Terrassa, ha aplaudit la iniciativa i ha assegurat que aquest treball conjunt "és una mostra més del suport del BBVA al teixit empresarial del municipi". Els consumidors podran gastar els diners a locals egarencs, siguin o no associats al gremi.