Jordi Ballart.

Ballart està confinat a casa seva per un positiu en el seu equip 

15.12.2020 | 20:35

Jordi Ballart està confinat. L'alcalde va saber ahir que una persona membre del seu equip de treball més pròxim havia donat positiu en Covid-19, la qual cosa li va portar a un confinament preventiu en el seu domicili en compliment dels protocols bàsics. Ballart es farà avui la prova PCR en el seu CAP.

De moment, segons ha transcendit, en la mateixa situació que Ballart es troben altres cinc persones del seu entorn laboral. El primer edil es va reunir ahir amb el seu homòleg de Mataró, David Bote, per a compartir experiències i idees sobre la gestió municipal "en un moment especialment complicat" a causa de la pandèmia.

Poc després d'aquesta trobada va saber del resultat positiu de la prova d'un integrant del seu equip, i immediatament es va recloure al seu domicili. Després va informar d'això en una xarxa social: "M'he hagut de confinar a casa per ser contacte estret d'un membre del meu equip que ha donat positiu per Covid-19. M'han donat hora demà (per avui) al CAP per fer-me la PCR. En els propers dies seguiré treballant a distància. Cal actuar amb la màxima prevenció i responsabilitat". Tot i que el resultat de la prova sigui negatiu, l'alcalde haurà de romandre confinat al seu domicili deu dies. Però continuarà la sev a feina en forma de teletreball.

Seguint els protocols sanitaris, també la resta de l'equip d'alcaldia, cinc persones, van iniciar el confinament preventiu a l'espera de la realització de les proves pertinents. Segons l'Ajuntament, Jordi Ballart no té cap símptoma de coronavirus. El Consistori va contactar d'immediat amb el gabinet de l'alcaldia de Mataró per explicar la situació.

El divendres hi ha ple ordinari. Per al dimarts està prevista la celebració del ple de pressupostos. Ambdues reunions se celebraran amb normalitat, tot i que de manera telemàtica. La celebració en línia ja estava prevista, per la qual cosa el confinament de Ballart no ha alterat aquests plans. Sí ha modificat, per suposat, la celebració d'altres actes d'agenda institucional planejats per als propers dies.