Armando Bastida, infermer pediàtric, va protagonitzar la xerrada.

Xerrada d'Armando Bastida a l'Escola Pia

11.12.2020 | 21:10

Èxit de convocatòria de la segona conferència del cicle "Converses amb ..." que organitza online l'Escola Pia de Terrassa aquest curs a causa de la Covid-19. De fet, l'objectiu del cicle aquest curs és oferir respostes a les inquietuds educatives que a causa de la pandèmia les famílies estan experimentant al voltant dels seus fills.

Amb el títol d'"Educar amb sentit comú", la xerrada la va impartir Armando Bastida, infermer pediàtric i autor de llibres relacionats amb la salut i l'educació dels nens, i va aconseguir l'atenció de més de 300 famílies.

La conferència va resoldre moltes de les inquietuds que tenen les famílies amb fills d'entre 0 a 3 anys. Els participants van tenir l'ocasió de demanar amb anterioritat, a través d'un formulari anònim, consells i opinió d'Armando Bastida.

Les principals inquietuds van girar al voltant de la gestió de les enrabiades, de les emocions o dels problemes a l'hora de compartir. També es van donar eines per ajudar als nens i nenes a ser més autònoms i ajudar als pares i mares a ser el mateix exemple de conducta pels seus fills. La comunicació i l'educació en positiu també va ocupar bona part de la xerrada, que es va allargar al voltant de dues hores.