Arxiu.

Acusat d'abusar de la filla de la seva parella

01.12.2020 | 20:40

La nena tenia 13 anys quan presumptament la va violar el xicot de la seva mare. La va abordar en el seu propi llit, en l'habitatge familiar. Allà la va tocar i la va penetrar. El sumari arriba a la seva fi i el fiscal reclama que l'acusat sigui condemnat a dotze anys de presó, a allunyar-se de la menor i a pagar-li 2.000 euros d'indemnització.

Els tres, mare, filla i parella de la mare, vivien junts en un habitatge de l'àrea de Terrassa. El 9 de juny del 2018, a les deu de la nit, la nena estava estirada en el seu llit, i l'home va entrar en l'habitació.

Es va tombar al costat de la menor i va començar a toquejar-la per sota de la roba. Li va grapejar els pits i la zona genital, i va arribar a penetrar-la amb un dit, segons indica el Ministeri Fiscal.

La víctima es negava a allò i es va resistir, però els seus esforços van resultar infructuosos, afegeix l'acusació pública. L'home va actuar "amb ànim libidinós i per a satisfer el seu desig sexual".

El jutjat d'instrucció número 1 de Terrassa va tramitar el sumari, però va ser un altre jutjat, el d'instrucció número 4, el que va disposar en un acte, el 31 de juliol del 2018, la mesura de protecció: l'imputat no es podia aproximar a menys de mil metres de la menor (ni comunicar-se amb ella).

El processat va cometre un delicte d'abús sexual amb penetració, segons estima el Ministeri Públic, que demana una pena de presó de dotze anys i el manteniment de l'ordre de prohibició d'acostament durant deu anys. I sol·licita també una mesura de llibertat vigilada durant deu anys a complir una vegada acabada la pena de presó.

Així mateix, el fiscal interessa que l'acusat es vegi inhabilitat per a exercir qualsevol professió que comporti contacte "regular i directe" amb menors d'edat per un temps superior en cinc anys al de la durada de pena de reclusió.

L'Audiència Provincial té previst jutjar al reu avui en la secció 20. L'acusació pública proposa la declaració de la víctima, però amb mesures que impedeixin la confrontació visual amb l'acusat i en una sala annexa a la de vistes.