Un agent de la Policia Municipal amb les plantes de cànnabis trobades en l'operatiu.

Cop policial al tràfic de maria en dos domicilis de Torre-sana

30.11.2020 | 21:26

Dues persones detingudes, 439 plantes decomisades, 700 grams de cabdells de maria intervinguts, 48.000 euros en metàl·lic trobats. Aquest és el balanç d'un operatiu executat per la Policia Municipal i el Cuerpo Nacional de Policía el divendres al barri de Torre-sana.

Agents d'ambdós cossos van entrar, a les 7.48 del matí, en dos immobles situats al carrer de Palència i al carrer de Saragossa, respectivament. El dispositiu va durar unes cinc hores. En l'escorcoll del domicili situat al carrer de Saragossa, els policies hi van trobar 400 grams de marihuana seca recollida i 48.000 euros en metàl·lic. En l'altra inspecció, la realitzada al carrer de Palència, van localitzar una plantació de 439 mates de cànnabis i 300 grams de cabdells.

Dos individus van ser detinguts, acusats d'un delicte contra la salut pública, de tràfic de drogues, però van quedar en llibertat amb càrrecs després de passar a disposició judicial. Un altre presumpte traficant, en aquest cas de cocaïna, va ser arrestat unes hores més tard, a les cinc de la tarda del divendres, per la Policia Municipal. Agents del cos local van aturar un vehicle al carrer de Jerez, al bartri d'Ègara.

Van escorcollar el cotxe i van intervenir al conductor 300 euros i 21 embolcalls de substància, suposadament cocaïna, amb un pes de 0,5 grams.